nieuws

Jannis Brevet** werkt aan kookboek met zoon Niels

Restaurant

Tweesterrenchef Jannis Brevet werkt met zijn zoon Niels aan een nieuw kookboek. De gerechten komen van de patron-cuisinier van Inter Scaldes in Kruiningen, zoon Niels verzorgt de fotografie. ‘De inhoud is gericht op kunst en cultuur’, zo laat Claudia Brevet weten aan Misset Horeca.

Jannis Brevet** werkt aan kookboek met zoon Niels

Het nieuwe kookboek van tweesterrenchef Jannis Brevet van restaurant Inter Scaldes komt tot stand in nauwe samenwerking met zoon Niels (18). Claudia Brevet laat weten dat er ook nog een derde persoon bij betrokken is. ‘Een bekende Nederlander, maar meer kan ik daarover niet zeggen.’

Kunst en cultuur

Het wordt totaal iets anders dan tot dusver het geval is geweest, aldus Claudia Brevet. ‘De gerechten zijn van Jannis, onze zoon Niels maakt de foto’s. Je begrijpt dat dit een heel bijzondere samenwerking is. Niels studeert aan de fotovakschool en loopt op dit moment stage bij fotograaf Jan Bartelsman.’

Over de inhoud wil Claudia niet meer kwijt dan dat het is gericht op kunst en cultuur. ‘Verder is het ook afhankelijk van de derde persoon die zijn medewerking verleent. Als daarover meer bekend is, dan horen jullie dat.’

De verschijningsdatum van het nieuwe kookboek van de tweesterrenchef en zijn zoon is daarvan ook afhankelijk.

Inter Scaldes

Vorige week werd bekend dat het Zeeuwse tweesterrenrestaurant het interieur gaat vernieuwen. Voor die herinrichting hebben Jannis en Claudia Brevet zich laten inspireren door het Franse designersduo Patrick Jouin en Sanjit Manku, onder andere verantwoordelijk voor het nieuwe Mandarin Hotel in Parijs.

Reageer op dit artikel