nieuws

Nieuw evenement: Groene Hart Culinair

Restaurant

Frank Streefland van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk houdt in juni de eerste editie van Groene Hart Culinair. ‘Een hoogwaardig culinair evenement op het dorpsplein in Stolwijk’, aldus de restaurateur.

Nieuw evenement: Groene Hart Culinair

Groene Hart Culinair moet een hoogwaardig evenement zijn voor zowel zakelijk als particulier publiek, zo laat initiatiefnemer Frank Streefland weten aan MissetHoreca.nl. Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 juni staat in het centrum van Stolwijk een grote tent, waarin vijf restaurants zich presenteren.

‘Natuurlijk doet De Nieuwe Polderkeuken mee’, aldus Streefland. ‘Verder zijn in ieder geval ook de restaurants De Schans in Montfoort, L’Etoile in Gouda en ’t Vaantje in Reeuwijk van de partij, en presenteren De Koffiefabriek en Chocoladeatelier Puur van Peter van Driel – beide in Gouda – zich.’

Tijdens het evenement werken de restaurants met een kleine menukaart met daarop gerechten die voor €7,50 zijn te bestellen. Voor bedrijven is er gelegenheid netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast is er muziek en entertainment.

Streefland is sinds mei 2012 eigenaar van De Nieuwe Polderkeuken. Recent introduceerde hij in zijn restaurant het crisis-voorbij-menu met daarin onder andere kaviaar, eendenlever en truffel.

Reageer op dit artikel