nieuws

Nieuwe naam Ivy op 13 juni bekend

Restaurant

Francois Geurds maakt op 13 juni bekend wat de nieuwe naam wordt van zijn Rotterdamse sterrestaurant Ivy. De Franse sterrenchef Alain Ducasse gaat die dag de nieuwe naam onthullen.

Nieuwe naam Ivy op 13 juni bekend

De Franse sterrenkok Alain Ducasse zal op 13 juni naar Rotterdam komen om de nieuwe restaurantnaam te onthullen tijdens een feestelijke bijeenkomst. ‘We maken van de nood een deugd en zien het als een extra, frisse impuls’, laat Geurds in de uitnodiging voor bijeenkomst op 13 juni weten.

De eetgelegenheid van Geurds moet de bedrijfsnaam veranderen na een uitspraak van de Haagse rechtbank. Het met een ster bekroonde restaurant maakt volgens de rechter inbreuk op de merkrechten van het Engelse Caprice Holdings. Dit bedrijf bezit de rechten van het merk The Ivy en is sinds 2005 eigenaar van het Londense restaurant THE IVY.

Reageer op dit artikel