nieuws

Pop-up restaurant Inter Scaldes** in Loosdrecht

Restaurant

Finley Het Witte Huis in Loosdrecht fungeert op maandag 17 en dinsdag 18 juni als locatie voor een pop-up restaurant van tweesterrenzaak Inter Scaldes uit Kruiningen.

Pop-up restaurant Inter Scaldes** in Loosdrecht

De Zeeuwse tweesterrenkeuken van Jannis Brevet en het gastvrouwschap van zijn echtgenote Claudia en hun brigades zijn op 17 en 18 juni twee avonden in het midden van het land te vinden.

In het pop-up restaurant van Inter Scaldes kunnen maximaal 140 gasten, verdeeld over twee dagen, terecht. Ze krijgen een zesgangen Sterren Diner du Chef voorgezet. De all-inn prijs bedraagt €189, exclusief btw. Er zijn ronde tafels van zes, acht en tien personen beschikbaar. Reserveren kan via interscaldes@finley.nl of via de website van Finley Het Witte Huis.

De Kromme Watergang

Initiatiefnemer voor het pop-uprestaurant is Nico van Donkelaar van De Olijfolie Shop, samen met Finley Het Witte Huis. Op 18 april was Van Donkelaar eveneens betrokken bij een pop-up restaurant van tweesterrenzaak De Kromme Watergang in Slijkplaat van Edwin en Blanche Vincke. Deze pop-up was in Amerongen.

Het openen van tijdelijke restaurants op andere, (vaak bijzondere) locaties is de laatste jaren in zwang. Verschillende sterrenkoks werken eraan mee. Zo gaat sterkok Niven Kunz op 30 juni in Amsterdam in de keuken van een pop-up restaurant staan.

Reageer op dit artikel