nieuws

René Redzepi** werkt aan boektrilogie

Restaurant

René Redzepi werkt aan een boektrilogie. Eind november moet van de tweesterrenchef van restaurant Noma in het Deense Kopenhagen, drie jaar de nummer 1 in The World’s 50 Best Restaurants van Restaurant Magazine, ‘René Redzepi: A Work in Progress’ verschijnen.

René Redzepi** werkt aan boektrilogie

De komst van de boektrilogie van tweesterrenchef René Redzepi wordt gemeld door Culy.nl. Het eerste deel omvat volgens het artikel ruim honderd nieuwe recepten met prachtige foto’s. In het tweede boek staat Redzepi zelf centraal en vertelt hij over het ontdekken en toepassen van creativiteit.

Deel drie wordt volgens Culy.nl een boek met alleen foto’s en snapshots. ‘Hierop zul je voornamelijk het Noma-team aan het werk zien, afgewisseld met persoonlijke foto’s’, aldus het artikel.

Kookboeken

Eind november moet ‘René Redzepi: A Work in Progress’ verschijnen bij Phaidon. Voor €52 (inclusief verzendkosten) kunnen belangstellenden de trilogie alvast bestellen, de levering vindt eind november plaats. Vanaf dat moment is het ook in de winkel verkrijgbaar.

Eerder publiceerde Redzepi, die met Noma tot 2013 drie jaar de lijst aanvoerde van The

Reageer op dit artikel