nieuws

Restaurant Ikea Delft gesloten wegens drukte

Restaurant

Op Tweede Pinksterdag heeft Ikea Delft haar restaurant gesloten vanwege grote drukte. De extra vrije dag bracht zo veel mensen naar het woonwarenhuis dat Ikea besloot het restaurant tijdelijk te sluiten.

Restaurant Ikea Delft gesloten wegens drukte

Ikea besloot het restaurant van haar vestiging in Delft op Tweede Pinksterdag tijdelijk te sluiten. Het restaurant ging over tot de maatregel als gevolg van het luxeprobleem van een enorme toeloop van bezoekers die allemaal goedkoop een hapje wilden eten.

Dit meldt Omroep West. Den Haag FM-medewerker Marcel Scheffers was al vroeg bij de meubelgigant om een dvd-kastje te halen. ‘Om 10.45 uur zaten we te eten in het restaurant toen de boel in een keer werd afgesloten’, aldus Scheffers. ‘Het was verschrikkelijk druk!’

De mededeling werd continu omgeroepen om het winkelend publiek te waarschuwen. De drukte leidde volgens de VerkeersInformatieDienst niet tot problemen op de A13.

Reageer op dit artikel