nieuws

Twee SVH Meesterkoks bij De Gieser Wildeman

Restaurant

Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos is het enige restaurant met twee SVH Meesterkoks in de keuken. Deze week ontving Niels van den Berg de titel SVH Meesterkok.

Twee SVH Meesterkoks bij De Gieser Wildeman

In het verleden had Parkheuvel en De Librije ook twee SVH Meesterkoks in de keuken, maar door mutaties is dat nu niet meer het geval. De Gieser Wildeman kan nu melden dat het het enige restaurant van Nederland is met twee SVH Meesterkoks in de keuken.

Naast de deze week geinaugureerde Van den Berg is René Tichelaar al enige tijd SVH Meesterkok. Niels van den Berg is vanaf 2003 verbonden aan De Gieser Wildeman. Daarvoor werkte hij onder andere voor Parkzicht in Oostvoorne en Prinses Juliana in Valkenburg. Verder liep hij stage bij de internationale topzaken Hof van Cleve in België en Vendôme in Duitsland.

Reageer op dit artikel