nieuws

Zwethheul** on tour naar North Sea Jazz

Restaurant

Tweesterrenchef Mario Ridder is met ‘De Zwethheul on tour’ opnieuw actief tijdens een groot evenement. Half juli verhuist zijn restaurant in het geheel naar het North Sea Jazzfestival in Rotterdam. In februari was hij in de Maasstad met dit concept actief tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy.

Zwethheul** on tour naar North Sea Jazz

Het North Sea Jazzfestival in Rotterdam en Mario Ridder van De Zwethheul in Schipluiden maakten de samenwerking donderdag 16 mei bekend. De tweesterrenchef doet dat opnieuw onder de noemer ‘De Zwethheul on tour’.

Dat betekent dat het interieur, de medewerkers, het serviesgoed en de menu- en wijnkaart naar Rotterdam worden getransporteerd en van 12 tot en met 14 juli op het North Sea Jazzfestival zijn. De deuren van het restaurant in Schipluiden gaan die dagen op slot.

Tennistoernooi Ahoy

Het restaurant wordt een kopie van de eetgelegenheid die Ridder in februari dit jaar exploiteerde in het vipdorp van het ABN AMRO World Tennis Tournament in de Rotterdamse Ahoy. ‘De gast waant zich daardoor in De Zwethheul’, liet de tweesterrenchef destijds weten tijdens een bezoek van MissetHoreca.nl.

Bekijk hier een fotoreportage van De Zwethheul on tour in Ahoy. Hieronder is een videoreportage te zien.

Bron: ANP

Reageer op dit artikel