nieuws

Bolenius en Vishandel Jan van As genomineerd voor Duurzaamheidsprijs

Restaurant

Restaurant Bolenius en Vishandel Jan van As in Amsterdam zijn genomineerd voor de DAM Prijs 2013. Dit is een onderscheiding voor Duurzame Amsterdammers in het MKB die op 24 juni wordt uitgereikt.

Bolenius en Vishandel Jan van As genomineerd voor Duurzaamheidsprijs

Restaurant Bolenius van chef-kok Luc Kusters en gastheer Xavier Giessen is de winnaar van de DAM Prijs geworden in stadsdeel Zuid. Versvishandel Jan van As kwam als beste uit de bus in stadsdeel west. In totaal komen er zeven genomineerden in aanmerking voor de DAM prijs.
Met deze onderscheiding willen de Amsterdamse stadsdelen ondernemers die koploper zijn op het gebied van duurzaamheid belonen.

Inspireren

Giessen geeft op de site van de wedstrijdorganisatie aan dat hij graag met Bolenius zou willen winnen ‘Omdat in de Horeca aandacht voor duurzaamheid nog lang niet vanzelfsprekend is. Amsterdam heeft meer dan 4000 horeca-zaken, dus er valt hier nog veel te winnen. Wij willen onze collega’s inspireren om hier meer aan te doen.
Versvishandel Jan van As spant zich al jarenlang in voor duurzaamheid. Onder meer via de Stichting Vis en Seizoenpromoot het bedrijf het gebruik van vis in het juiste seizoen.

Stemmen

Op 24 juni tijdens het DAM Prijs Gala kiest de jury en het publiek de winnaar van de editie van 2013. Tot 23 juni kan het publiek stemmen op de genomineerden via de website of door een sms te versturen.

Reageer op dit artikel