nieuws

Nieuwe eigenaar voor Beddingtons’s Amsterdam

Restaurant

Bart van Lieshout is de nieuwe eigenaar van Beddington’s in Amsterdam. De voormalige exploitant van Le Pescadou in Amstelveen heeft het restaurant overgenomen van Jean Beddington en heropent woensdag 12 juni.

Nieuwe eigenaar voor Beddingtons’s Amsterdam
Website DiningCity

De nieuwe eigenaar van het Amsterdamse restaurant aan de Utrechtsedwarsstraat gaat naar eigen zeggen ‘aan de slag met een totaal ander concept, maar wel met de hoogstaande kwaliteit aan producten en ingrediënten waarom Jean Beddington bekend staat’.

De overname vond vorige maand plaats. Woensdag 12 juni gaan de deuren van het restaurant na een grondige verbouwing weer open voor gasten. Van Lieshout gaat werken met kleine gerechten en veel open wijnen.

Restaurant Beddington’s heeft 14 punten bij GaultMillau en is onder de nieuwe eigenaar van woensdag tot en met zondag geopend voor diner.

Reageer op dit artikel