nieuws

Oud Sluis tot sluiting volledig bezet

Restaurant

Het driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman is tot de sluitingsdatum van 22 december volledig volgeboekt voor lunch en diner. Mensen die zich na maandag – toen Herman de sluiting bekendmaakte – hebben gemeld bij het restaurant worden op een wachtlijst geplaatst.

Oud Sluis tot sluiting volledig bezet

Gasten die na maandag alsnog hun belangstelling voor lunch of diner bij Oud Sluis kenbaar hebben gemaakt via het reserveringsformulier op de website van Oud Sluis krijgen te horen dat het ‘restaurant tot de sluitingsdatum op 22 december volzet is.’

Wachtlijst Oud Sluis

Wel werkt Oud Sluis met een wachtlijst en als er onverwacht een tafel vrijkomt door een annulering, worden de belangstellenden geïnformeerd.

‘Mijn team zal uw gegevens noteren op onze wachtlijst. Mocht er onverwacht een tafel vrijkomen in Oud Sluis, dan zullen zij u hiervan telefonisch op de hoogte stellen,’ zegt Herman in een mail die is ondertekend met ‘Lieve groet, Sergio.’

Het team van Oud Sluis doet geen mededelingen over de status van gasten op de wachtlijst. ‘Ik hoop op uw begrip en verwelkom u in de toekomst graag in een van mijn andere restaurants,’ besluit Herman.

La Chapelle

Sergio Herman verwijst gasten door naar Pure C in Cadzand-Bad. Voor La Chapelle in Antwerpen kunnen nog geen reserveringen worden gemaakt.

Reageer op dit artikel