nieuws

Restaurant in gemeentehuis Deurne

Restaurant

Het gemeentehuis van Deurne gaat een restaurant huisvesten. Het wordt een à-la-carte-eetgelegenheid met een Frans-Italiaanse keuken. De opening van de zaak, die wordt ondergebracht in de rechterflank van het pand, staat gepland voor begin juli.

Restaurant in gemeentehuis Deurne

De komst van het restaurant in de rechterflank van het gemeentehuis aan de Markt in Deurne wordt gemeld door het Eindhovens Dagblad. De naam van de nieuwe eetgelegenheid wordt pas bekendgemaakt bij de opening en die staat gepland voor begin juli.

Het gaat om een à-la-carterestaurant met vijftig tot zestig zitplaatsen en een Frans-Italiaanse keuken. De leiding komt in handen van de Waalrese Nicole Faasse, aldus het artikel.

De horecagelegenheid krijgt ook een ruimte voor private dining. Die komt in het deel dat voorheen de plaatselijke VVV huisvestte. Het restaurant gaat ook beschikken over een terras en serveert van woensdag tot en met zondag lunch en diner.

Reageer op dit artikel