nieuws

Restaurantplannen Haagse Villa Ockenburgh

Restaurant

Drie inwoners van Den Haag willen een restaurant vestigen in Villa Ockenburgh op het landgoed met dezelfde naam in Loosduinen, zo meldt Omroep West. Onder hen hotelier Yvonne Hereijers. De eetgelegenheid moet betaalbare ‘gezonde happen’ gaan serveren.

Restaurantplannen Haagse Villa Ockenburgh

De plannen om op landgoed Ockenburgh een restaurant te gaan exploiteren, wordt gemeld op de website van Omroep West. Het initiatief komt van drie Hagenaars, die zich het lot van de bouwvallige villa hebben aangetrokken.

Landgoed

Een van hen is hotelier Yvonne Hereijgers. In het artikel wordt gemeld dat een groene partij interesse heeft om mee te werken aan de realisatie van het plan op het landgoed, dat ook een educatiecentrum herbergt, en dat er interesse is van golfbaan Ockenburgh.

Gemeente

De verdere financiële middelen moeten worden binnengebracht door ondernemers en de gemeente. Namens laatstgenoemde hebben twee wethouders het initiatief al gezien, aldus Omroep West. Een besluit is nog niet genomen.

Volgens het artikel is de voornaamste reden daarvoor dat de gemeente nog juridisch in de clinch ligt met een projectontwikkelaar die eerder plannen hand om van Ville Ockenburgh een hotel te maken.

Reageer op dit artikel