nieuws

Vernieuwd Inter Scaldes vanaf 24 juli

Restaurant

Inter Scaldes in Kruiningen is vanwege een renovatie gesloten in de periode tussen 14 en 24 juli. Intern wordt alles vernieuwd. ‘Geen grote bouwkundige aanpassingen, maar verder nemen we alles onder handen,’ zegt patron-cuisinier Jannes Brevet. Ook de klassieke balkenlaag van het restaurant verdwijnt achter een verlaagd plafond.

Vernieuwd Inter Scaldes vanaf 24 juli

Jannis en Claudia Brevet kondigden hun verbouwing al eerder aan, nu is ook de periode waarin dit gebeurt bekend. ‘Wij sluiten normaal in de zomer onze deuren niet, omdat het juist drukke weken voor ons zijn. Nu doen we dat wel voor de renovatie,’ zegt Jannis Brevet tegen Missethoreca.nl.

‘Less is more’

‘We gaan werken met lichte kleuren. Veel wit, leer, design en kunst. Het restaurant wordt strakker en sluit daarmee beter aan op onze persoonlijke smaak. ‘Less is more’ is onze inspiratie op het bord, dat zie je straks ook terug in het interieur.’ Wanden, plafonds, tafels en stoelen (Harvink) worden allemaal vernieuwd.

Jannis en Claudia Brevet zorgen dat na de verbouwing alles op elkaar is afgestemd. ‘Dus ook de menukaart krijgt een design. De bediening krijgt nieuwe kleding en het complete verlichtingsplan wordt aangepast.’ Het vernieuwde Inter Scaldes is vanaf 24 juli in bedrijf.

Reageer op dit artikel