nieuws

Actie Dinnersite met ‘korting die werkt

Restaurant

Dinnersite introduceert Happy Hour Table. Gasten die daarvan gebruikmaken, moeten tussen 17.00 en 18.00 uur plaatsnemen op een door het restaurant aangewezen plek en krijgen een korting van 50 procent op het eten. Het initiatief is bedoeld om nieuwe gasten te werven en vroege uren te vullen.

Actie Dinnersite met ‘korting die werkt

‘Een korting die echt werkt’, zo introduceert Dinnersite de Happy Hour Table. De initiatiefnemer noemt de kortingsactie een marketinginstrument en daardoor kunnen ‘restaurants er op een winstgevende manier’ gebruik van maken.

Korting van 50 procent

Het principe voor deelnemende eetgelegenheden werkt als volgt: de gast ontvangt een korting van 50 procent op het eten, maar moet daarvoor tussen 17.00 en 18.00 uur plaatsnemen aan een door het restaurant aangewezen tafel.

Gast als marketinginstrument

‘Dé mogelijkheid om met een ‘loktafel’ potentiële langslopende gasten te werven of op een vroeg moment al extra gasten te ontvangen om warm te draaien’, zo legt Dinnersite het initiatief uit. ‘Vanwege het tijdstip en de aangewezen plek – in het zicht – wordt de gast gebruikt als levend marketinginstrument.’

Extra omzet

Middels een tablet of smartphone is realtime te bekijken in welke restaurants een Happy Hour Table is te reserveren. Dinnersite: ‘Geïnteresseerde restaurants mogen een maand uitproberen of ze extra omzet genereren.’

Amsterdam

‘Korting die werkt dus’, zo meldt Dinnersite. De deelnemende restaurants bepalen zelf hoeveel couverts ze beschikbaar stellen en op welke tijden er moet worden geboekt. De Happy Hour Table is gestart in Amsterdam en moet nog deze maand uitbreiden naar andere steden.

Reageer op dit artikel