nieuws

Alliance herintroduceert jongerenweek

Restaurant

De Alliance Jongerenweek komt terug. De actieweek, waarbij jongeren van 18 tot en met 25 jaar voor een gereduceerd tarief in restaurants van de Alliance Gastronomique kunnen eten, wordt van 5 tot en met 15 september gehouden.

Alliance herintroduceert jongerenweek

Tijdens de culinaire tiendaagse kunnen jongeren voor €45 genieten van een viergangenmenu (diner of lunch) inclusief aperitief, wijn en koffie in een van de 33 restaurants van de Alliance Gastronomique.

Bijna alle aangesloten restaurants doen mee met de Alliance Jongerenweek. Zo staat op de site van Alliance te lezen dat jongeren onder andere kunnen reserveren bij De Librije in Zwolle, Da Vinci in Maasbracht, De Bokkedoorns in Overveen, De Leuf in Ubachsberg en De Treeswijkhoeve in Waalre. Driesterrenrestaurant Oud Sluis van Sergio Herman staat niet op de lijst.

Doel van de Alliance Jongerenweek is om jongeren in aanraking te brengen de topgastronomie in Nederland. De actieweek is een paar jaar niet geweest en wordt nu weer nieuw leven ingeblazen.

Reageer op dit artikel