nieuws

André Sauerbier weg bij Perswijn

Restaurant

André Sauerbier en Perswijn gaan uit elkaar. Per 1 augustus komt een eind aan een dienstverband van tien jaar van Sauerbier bij het wijnblad. André Sauerbier wordt gezien als een expert op het gebied van wijn en online marketing.

André Sauerbier weg bij Perswijn

André Sauerbier wil meer tijd besteden aan Het Wijninstituut en Perswijn was op zoek naar vernieuwing, motiveert uitgever Ronald de Groot de breuk. ‘We hebben met het aanstellen van enkele nieuwe mensen ook nieuwe kennis en expertise in huis gehaald. Dat betekent helaas dat we ook afscheid moeten nemen van enkele gewaardeerde oudgedienden’, aldus De Groot.

Sauerbier zegt zich in de toekomst meer te gaan richten op Het Wijninstituut. ‘In het bijzonder op cursussen en workshops voor Wijnvakmensen en Wijndetailhandel en Horeca. Daarnaast blijf ik consultant op het gebied van wijn en sociale media marketing’, aldus Sauerbier.

Reageer op dit artikel