nieuws

Eat, share, live’ in Amsterdams restaurant SLA

Restaurant

Eat, share en live is het motto van het Amsterdamse restaurant SLA, dat maandag 15 juli de deuren heeft geopend. De gast komt er om gezond en ‘goed’ te eten (eat), SLA deelt informatie en inspiratie (share) en de gast keert gezonder, bewuster en wijzer terug naar de dagelijkse food routine (live).

Eat, share, live’ in Amsterdams restaurant SLA
Maja Molière

Restaurant SLA opende maandag 15 juli de deuren aan de Amsterdamse Ceintuurbaan. Naar eigen zeggen is het ‘een verfrissend nieuw concept, dat laat zien dat gezond eten makkelijker, aantrekkelijker en beter kan’.

Het motto is Eat. Share. Live. De gast komt er om gezond en ‘goed’ te eten (eat), SLA deelt informatie en inspiratie (share) en de gast keert gezonder, bewuster en wijzer terug naar de dagelijkse food routine (live).

Biologisch

Dagverse seizoensproducten vormen de basis voor een assortiment wisselende salades, soepen en sappen. Vlees, gevogelte, graan- en zuivelproducten zijn biologisch, en groenten en fruit zijn voor minimaal 90 procent biologisch.

‘Bier komt uit de buurt, de biologische wijn is meer dan SLA-waardig en de koffie is eerlijk’, aldus het persbericht, waarin de opening van het restaurant wordt aangekondigd.

Laboratorium

Behalve het restaurants is er het SLA LAB. Het persbericht daarover: ‘Het LAB is meer dan alleen de keuken van SLA, waar inspiratie wordt vertaald naar nieuwe recepten. Het is ook een open huis, waar men kan leren hoe je op echte SLA-wijze kookt.’

SLA is zeven dagen in de week geopend van 11.00 tot 21.30 uur en heeft als adres Ceintuurbaan 149 in Amsterdam.

Reageer op dit artikel