nieuws

Maître Vincent van Riet weg bij Ron Blaauw

Restaurant

Vincent van Riet vertrekt bij Ron Gastrobar in Amsterdam. Van Riet zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Het vertrek van de maître is het gevolg van de koerswijzing van Restaurant Ron Blaauw eerder dit jaar.

Maître Vincent van Riet weg bij Ron Blaauw

Van Riet is deze week voor het laatst bij Ron Blaauw. De twee gaan naar zes jaar uit elkaar. Van Riet vertrekt omdat hij graag in het luxe segment wil blijven werken.

‘Ik heb zes jaar fantastisch bij Ron Blaauw gewerkt. We hebben altijd prima samengewerkt. Maar in het vernieuwde concept past de functie van maître minder goed. Deze komt na mijn vertrek ook te vervallen’, aldus Van Riet.

Wat Van Riet gaat doen, weet hij nog niet. ‘Er zijn contacten met andere bedrijven, maar er is nog niets concreet. Ik ga eerst met vakantie en daarna zien we wel weer’.

Ron Blaauw voerde in april dit jaar een koerswijziging door. Hij sloot het tweesterrenrestaurant en opende op dezelfde plaats Ron Gastrobar. Blaauw werkt in Ron Gastrobar met losse gerechten op de kaart en de wijnkaart is minder uitgebreid.

Reageer op dit artikel