nieuws

Raad de ingrediënten-dessert bij Mazie Den Haag

Restaurant

Restaurant Mazie in Den Haag serveert sinds kort een dessert in de vorm van een vraagteken. In het gerecht heeft chef-kok Takis Panagakis drie ingrediënten verwerkt. Gasten die raden welke dat zijn, ontvangen een cadeaucheque.

Raad de ingrediënten-dessert bij Mazie Den Haag

Om de zintuigen van de gast te stimuleren, serveert Takis Panagakis een dessert in de vorm van een vraagteken. Daarin zijn drie ingrediënten verwerkt en het is aan de gast om te raden welke dat zijn. Lukt dit, dan is de beloning een cadeaucheque.

Frans/mediterraan

Restaurant Mazie in Den Haag bestaat drie jaar en heeft een Frans/mediterrane keuken. Panagakis heeft een verleden bij de restaurants Brouwerskolkje in Overveen en sterrestaurant Basiliek in Harderwijk.

Griekenland

‘In Griekenland, waar mijn roots liggen, worden producten vers en puur gegeten’, legt Panagakis het idee achter het dessert uit. ‘Dat is de smaak die ik probeer over te brengen in ons restaurant. Op die manier willen we de zintuigen van de gast stimuleren en ze echt laten proeven.’

Reageer op dit artikel