nieuws

Roth** en Samhoud openen DNA-restaurant

Restaurant

Moshik Roth en Salem Samhoud gaan een tweede restaurant openen. Na &samhoud places opent ‘ergens in Amsterdam’ in oktober &samhoud foodlab. In die eetgelegenheid gaat de tweesterrenchef geëxtraheerd natuurlijk DNA verwerken in zijn gerechten.

Roth** en Samhoud openen DNA-restaurant

Volgens initiatiefnemers Salem Samhoud en Moshik Roth is &Samhoud Foodlab straks het eerste DNA-restaurant ter wereld. Het duo startte in september in Amsterdam met &samhoud places, door Michelin bekroond met twee sterren, en voegt daar nu een tweede eetgelegenheid aan toe.

Amsterdam

Het nieuwe restaurant opent in oktober ‘ergens in Amsterdam’ de deuren. Meer kan Moshik Roth, die ook in de keuken van &samhoud foodlab de leiding krijgt, daarover nog niet vertellen.

In een persbericht wordt over het initiatief wel verteld dat door geëxtraheerd natuurlijk DNA in gerechten te verwerken, lichaamseigen processen optimaal zullen gaan functioneren.

DNA-bereidingstechnieken

Ondernemer en organisatieadviseur Samhoud en de met twee Michelinsterren bekroonde Roth gaan voor het DNA-verhaal samenwerken met CFEF (Centre for Enchanced Food uit de regio Wageningen).

De partijen werken in het geheim aan het concept en de gepatenteerde DNA bereidingstechnieken die hieraan verbonden zijn. &Samhoud foodlab is voor alle betrokkenen ‘een tweede stap in de richting van een brighter future’. De food en innovatie zijn daarbij de leidraad.

Restaurant &samhoud places opende in september 2012 haar deuren in Amsterdam.

Reageer op dit artikel