nieuws

Sergio Herman*** kookt met Jordi Roca

Restaurant

Sergio Herman kookt ook dit jaar op het Belgische dancefestival Tomorrowland. De driesterrenchef van Oud Sluis in Sluis deelt van 26 tot en met 28 juli een keuken met de Spaanse topchef Jordi Roca, één van de eigenaren van driesterrenrestaurant El Celler de Can Roca in het Spaanse Girona.

Sergio Herman*** kookt met Jordi Roca

De twee driesterrenchefs Sergio Herman en Jordi Roca exploiteren tijdens Tomorrowland 2013, van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli, het ‘Secret Restaurant’, zo schrijft het Belgische Showbizzsite.be.

Acht couverts

Dit is een geheime locatie op festival met het meest spectaculaire uitzicht en waar slechts plaats is voor acht personen, aldus het artikel.

‘Koken met Jordi Roca op Tomorrowland, dat zal pure magie zijn’, zo wordt de Nederlandse driesterrenchef door Showbizzsite.be geciteerd. Herman vertelt verder dat beiden ‘alle zintuigen gaan bespelen’.

Herman en Roca serveren twee keer per dag een menu, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Ook in 2012 was Herman actief op Tomorrowland.

El Celler de Can Roca

Jordi Roca is met zijn twee broers eigenaar van El Celler de Can Roca, het Spaanse restaurant dat sinds dit jaar The World’s 50 Best Restaurants van Restaurants Magazine aanvoert.

Het verdreef Noma in Kopenhagen, het restaurant van René Redzepi, na drie jaar van de eerste plek. Sergio Herman staat met Oud Sluis in diezelfde lijst op 35.

Reageer op dit artikel