nieuws

Topchef Paul Liebrandt stapt op bij Corton**

Restaurant

De Amerikaanse topchef Paul Liebrandt is per direct vertrokken bij tweesterrenrestaurant Corton in New York. Liebrandt zegt toe te zijn aan een nieuw avontuur. Corton laat weten te twijfelen tussen doorgaan of het restaurant te sluiten.

Topchef Paul Liebrandt stapt op bij Corton**

Op de website van Corton wordt melding gemaakt van het vertrek van Liebrandt. In de media wordt gemeld dat een meningsverschil tussen Liebrandt en restauranteigenaar Drew Nieporent ten grondslag ligt aan het vertrek van de kok.

Liebrandt gaat een nieuw ‘project’ aan in de vorm van The Elm, een restaurant in Brooklyn, New York. Volgens Nieporent heeft Liebrandt de kans gehad om Nieporent uit te kopen bij Corton omdat, zo meldt Nieporent, ‘je partner niet je concurrent kan zijn’.

Kenners denken dat met het vertrek van Liebrandt een einde komt aan tweesterrenrestaurant Corton, omdat het ondenkbaar is dat het restaurant doorgaat zonder zijn belangrijkste pion.

Reageer op dit artikel