nieuws

Vierbannen laat dj muziek maken voor bij menu

Restaurant

Een bijzondere samenwerking tussen chef-kok Wouter Kik van restaurant De Vierbannen in Ouwerkerk en dj Maurice van den Nouweland. Laatstgenoemde heeft op verzoek van Kik een muziekmix gemaakt, die is afgestemd op het zesgangenmenu dat in de Zeeuwse eetgelegenheid wordt geserveerd.

Vierbannen laat dj muziek maken voor bij menu

Gasten van brasserie De Vierbannen in Ouwerkerk horen tijdens hun lunch of diner muziek die speciaal is afgestemd op het zesgangenmenu, zo schrijft PZC op de website. Het is het resultaat van een samenwerking tussen chef-kok Wouter Kik en dj Morriz, Maurice van den Nouweland in het dagelijks leven.

Gerechten

Dj Morriz heeft een muziektape gemaakt die vijf uur duurt en die aansluit bij de gerechten van Kik. Volgens het artikel klinkt de muziek nu zo’n twee weken in het restaurant en zijn de reacties van de gasten positief.

Volgens PZC.nl heeft het duo plannen om later dit jaar een evenement te organiseren, waarbij ze in het restaurant en tussen de gasten live op elkaar gaan inspelen.

GaultMillau

De Vierbannen in Ouwerkerk werd eind oktober nieuw opgenomen in de GaultMillau-gids voor 2013. Chef-kok Kik was één van de deelnemers aan het SBS 6-programma Menu van Oranje, dat eind 2012 op televisie was te zien.

Reageer op dit artikel