nieuws

Bezorgdienst Tante Bep naar Rotterdam

Restaurant

Na Den Haag en Amsterdam start Tante Bep ook in Rotterdam. Tante Bep is een bezorgservice die eten bezorgd van dagelijks wisselende restaurants en traiteurs. Het gaat om restaurants die normaliter niet aan huis bezorgen.

Bezorgdienst Tante Bep naar Rotterdam

In Rotterdam zoekt Tante Bep de samenwerking met Deli Bird, smaakatelier Zoet Zout, Westerkaatje en andere bijzondere Rotterdamse restaurants. Deze dagelijks wisselende restaurants en traiteurs bezorgen normaal niet aan huis.

De deelnemende restaurants en traiteurs verzorgen de bereiding van het eten, Tantebep.nl verzorgt de bezorging. Volgens initiatiefnemer Yaron Menneken zijn er voor de deelnemende restaurants geen specifieke voorwaarden of contracten om deel te nemen aan Tantebep.nl. Menneken: ‘Sinds de opkomst van bedrijven als Groupon is iedereen daar heel huiverig voor. Wij maken afspraken met de restauranthouder door elkaar eerlijk in de ogen te kijken en te zeggen waar het op staat,’ zei Menneken eerder tegen Misset Horeca.

Tantebep.nl adviseert restaurants om gerechten te maken die verkoopbaar zijn voor tien tot twintig euro. ‘Hierdoor zitten we op dezelfde prijs van een gemiddelde bezorgpizza,’ besluit Menneken.

De maaltijden worden bezorgd door scooters die opvallen door een gedekt tafeltje achterop.

Reageer op dit artikel