nieuws

Facebookactie redt Pixels in Breda niet

Restaurant

Pol van der Zwalm, die met zijn Facebookactie ‘Project Red Pixels zijn restaurant Pixels in Breda wilde redden, heeft het niet gehaald. Pixels is dicht en er is inmiddels een openbare verkoop geweest.

Facebookactie redt Pixels in Breda niet

De regionale krant BN/DeStem maakt melding van de sluiting van het restaurant. De belastingdienst heeft het horecabedrijf leeggehaald en de hele inboedel is via een openbare veiling verkocht.

Van der Zwalm kwam eind vorig jaar in het nieuws met een Facebookcampagne om zijn zaak te redden. Van der Zwalm vroeg op Facebook om 50 of 100 euro en noemde zijn actie ‘Project Red Pixels’ met een knipoog naar de uit de hand gelopen Facebookactie ‘Project Haren’.

In oktober 2012 liet hij weten dat als de actie niet tot resultaat leidt en de zaak dicht gaat, hij als tegenprestatie bij investeerders thuis gaat koken. Hij liet noteren dat hij bij sluiting van zijn restaurant hiervoor toch tijd genoeg heeft.

Reageer op dit artikel