nieuws

Indonesisch restaurant Sarinah in Den Haag dicht

Restaurant

Het bekende Haagse restaurant Sarinah is dicht. Er is een faillissementsaanvraag ingediend voor het Indonesische restaurant. Gedacht wordt aan een doorstart.

Indonesisch restaurant Sarinah in Den Haag dicht

Dat meldt OmroepWest.nl. Het personeel van Sarinah is donderdag geïnformeerd over een faillissementsaanvraag bij de rechtbank door de bewindvoerder. Na het weekend is er een bijeenkomst voor personeel en UWV.

Op de website laten de eigenaren weten dat Sarinah slachtoffer is geworden van de crisis en dat het na exact veertig jaar de deuren moet sluiten. ‘Sinds de zomer van 1973 hebben wij als de meester in Indonesische gerechten met liefde en passie voor u gekookt’, aldus de eigenaren.

Op de eigen site wordt melding gemaakt van plannen voor een doorstart. Dit zou moeten gebeuren onder leiding van ‘een nieuwe generatie’. Als een doorstart lukt, dan gaat Sarinah in het najaar weer open, hopen de eigenaren.

Reageer op dit artikel