nieuws

John Beeren: ‘Niet de indruk dat Michelin ontevreden was

Restaurant

De eigenaar van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns in Overveen, John Beeren, is tevreden over zijn nieuwe chef Menno Post. Post volgde in januari 2013 Lucas Rive op die na meer dan twintig jaar de keuken van De Bokkedoorns verliet. Dit zegt Beeren in een exclusief interview met MissetHoreca.nl.

John Beeren: ‘Niet de indruk dat Michelin ontevreden was

John Beeren, eigenaar van De Bokkedoorns** in Overveen meent dat de chefswissel voor de gast geruisloos is verlopen. ‘Achter de schermen is er natuurlijk het nodige veranderd, maar de ziel van De Bokkedoorns is niet anders. De Bok is en blijft De Bok. De details veranderen natuurlijk wel en dat moet ook. Menno Post kan hier echt wel zijn eigen idee kwijt.

Beeren hoopt dat de kwaliteit van De Bokkedoorns overeind is gebleven. Ook in de ogen van Michelin. Hoofdinspecteur Werner Loens heeft al gegeten van de kaart van Menno Post. Daarover zegt Beeren: ‘We zouden niet graag een ster kwijtraken. Maar ik kreeg niet de indruk dat Michelin ontevreden was. Ik zal in november wel iets meer stress hebben dan te doen gebruikelijk…’

Bekijk hier het volledige video-interview met John Beeren over de chefswissel Lucas Rive – Menno Post.

Reageer op dit artikel