nieuws

Kinderen onder 8 jaar niet welkom in restaurant

Restaurant

Een restaurant in het Amerikaanse Houston heeft de aandacht getrokken met een nieuwe kinderbeleid. Het Mexicaanse restaurant La Fisheria laat na zeven uur geen kinderen meer toe die jonger zijn dan acht jaar.

Kinderen onder 8 jaar niet welkom in restaurant

‘We zijn een familie-vriendelijk restaurant en we respecteren al onze gasten. Daarom introduceren we dit nieuwe beleid. Bedankt voor jullie begrip’, aldus het restaurant op Facebook. Het nieuwe beleid is ingevoerd na klachten over luidruchtige kinderen in restaurant La Fisheria.

Het kinderverbod zorgt voor de nodige ophef. Niet alleen op Facebook maar ook via Amerikaanse nieuwsstations laten mensen hun mening weten over het nieuwe kinderbeleid. Het restaurant heeft een kindermenu op de kaart staat. Dit menu is na zeven uur niet meer te bestellen.

Reageer op dit artikel