nieuws

Liselotte Out weg bij NRC Restaurant Café

Restaurant

Algemeen directeur van NRC Restaurant Café, Liselotte Out, is weg bij het mediabedrijf. Out was verantwoordelijk voor de horeca van de krantenuitgeverij. In maart van dit jaar opende op de begane grond van het nieuwe kantoor aan het Rokin in Amsterdam – onder de krantenmakers – het nieuwe horecabedrijf van NRC.

Liselotte Out weg bij NRC Restaurant Café

Out was directeur van de BV waarin NRC haar horeca-activiteiten heeft ondergebracht. In maart ging het Restaurant Café van start met een reeks speciale acties voor NRC abonnees. Out was toen al geruime tijd betrokken bij de voorbereidingen. Ze werkte voor haar komst naar NRC bij In de Waag in Amsterdam.

Over haar vertrek eind juli 2013 schrijft ze: ‘Het besluit is genomen nadat binnen de organisatie de ideeën over de bedrijfsvoering niet langer op één lijn lagen. De dagelijkse leiding van NRC Restaurant Café is de komende maanden in handen van Tijmen Vermaas.’ Out wil niet nader ingaan over de verschillende ideeën over de bedrijfsvoering.

Tijmen Vermaas

Vermaas is geen onbekende in de horeca. Hij leidde brasserie Harkema, was mede-eigenaar en manager van strandpaviljoen De Republiek in Bloemendaal, van NL Lounge en Dansen bij Jansen in Amsterdam. Hij zegt op zijn Facebook-pagina ook bezig te zijn met een nieuw horecabedrijf in Amsterdam-Noord.

Reageer op dit artikel