nieuws

Niek Beute vertrekt als maître bij Vermeer*

Restaurant

Maître Niek Beute verlaat na acht jaar sterrestaurant Vermeer in Amsterdam. Hij wordt opgevolgd door Erwin Essing. Dat is zojuist bekendgemaakt

Niek Beute vertrekt als maître bij Vermeer*

Beute start voor zichzelf met het bedrijf VinoNiek. Hij was acht jaar actief voor Vermeer en werkte gedurende die periode nauw samen met sterkok Christopher Naylor.

De opvolger van Beute, Erwin Essing, is al geruime tijd actief voor Vermeer. Essing was voor het laatst werkzaam als Restaurant Manager en daarmee de directe collega van Beute. Essing begon als leerling gastheer in 1996 zijn loopbaan bij Vermeer, gevolgd door een aanstelling als Chef de Rang.

Na een kort uitstapje keerde hij in 2004 terug in Amsterdam. ‘Ik ben zeer verheugd deze positie over te nemen en ga vol overgave de uitdaging aan om onze gasten de eigentijdse wereld van Vermeer te laten beleven’, aldus Essing.

Reageer op dit artikel