nieuws

Reactie Michelin op koerswijziging Beluga

Restaurant

Hans van Wolde heeft de koerswijziging van Beluga in het laagdrempeliger concept Beluga Loves You al besproken met Michelin. In de woorden van Hans van Wolde hoeft de wijziging volgens Michelin geen consequenties te hebben voor de twee sterren die Beluga in haar huidige vorm bezit.

Reactie Michelin op koerswijziging Beluga

Hans van Wolde heeft het nieuwe concept van Beluga Loves You eerst grondig besproken met Michelin. ‘De hoofdinspecteur uit Brussel heeft enthousiast gereageerd. Ook Michelin begrijpt dat de tijden en vooral de gasten veranderen.’

Hij vervolgt: ‘Een nieuw concept zou volgens hem geen consequenties hoeven te hebben voor het huidige tweesterrenniveau, integendeel. Dus onze culinaire ambities blijven onveranderd hoog, maar de aanpak is anders,’ zo zegt Hans van Wolde in een zojuist uitgegeven persverklaring. Van Wolde gaat met ingang van september 2013 een nieuwe koers varen.

Beluga Loves You gaat in het aantal wijnen minderen, minder amuses aanbieden en keert erug naar eenvoud en pure smaken. Hoofdgerechten gaat Beluga Loves You aanbieden vanaf 17.50 euro, voorgerechten staan op de kaart vanaf 12.50 euro.

Reageer op dit artikel