nieuws

Restaurant oud-sectorvoorzitter KHN failliet

Restaurant

Restaurant Zuid Zeeland in Amsterdam is failliet. De exploitatie van de eetgelegenheid aan de Herengracht in Amsterdam was sinds begin 1998 in handen van Gijsbert Bianchi, voormalig voorzitter van de sector Restaurants van Koninklijke Horeca Nederland. Het faillissement is op 18 juli uitgesproken door de rechtbank in de hoofdstad.

Restaurant oud-sectorvoorzitter KHN failliet

‘Op 18-07-2013 is Zuid Zeeland bv te Amsterdam door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard’, zo staat te lezen op de website Faillissementsdossier.nl. De aan de Herengracht gevestigde eetgelegenheid was sinds begin 1998 in handen van Gijsbert Bianchi.

‘Voor onbepaalde tijd gesloten’

Gijsbert Bianchi bevestigt het faillissement, maar wil en kan er verder (nog) niets over kwijt. Op het antwoordapparaat van het restaurant is de boodschap ingesproken dat de eetgelegenheid ‘voor onbepaalde tijd is gesloten’.

Sectorvoorzitter KHN

Bianchi was jaren sectorvoorzitter Restaurants van Koninklijke Horeca Nederland en in het verleden ook actief als senior manager van hotel-restaurant Het Jagershuis in Ouderkerk aan de Amstel.

Reageer op dit artikel