nieuws

Toine Smulders van Villa Copera naar Wolfersveen

Restaurant

Toine Smulders neemt de dagelijkse leiding van Restaurant Wolfersveen in Zelhem. Smulders, die boven het restaurant gaat wonen, blijft wel eigenaar van Villa Copera in Tolkamer.

Toine Smulders van Villa Copera naar Wolfersveen

Restaurant Wolfersveen is al jaren in eigendom van Smulders, maar werd tot voor kort gerund door Emmalou Cunningham en Johan Dik. Dit koppel heeft maandag de sleutel ingeleverd en is vertrokken.

‘In deze streek gaat veel dicht en beweegt weinig, maar Wolfersveen trekt aan’, motiveert Smulders zijn keuze om te verhuizen. ‘Er liggen hier kansen. Ik heb een goede dame aangenomen voor in de bediening (Lianne Tuenter, red.) en zelf ga ik de keuken leiden.’

De keuze van Smulders betekent dat hij niet meer dagelijks aanwezig is in Villa Copera in Tolkamer. ‘Ik heb twee goede jongens in de keuken staan. Aangezien we in de villa met een vast menu werken, kunnen de koks dit prima zonder mij’.

Momenteel wordt restaurant Wolfersveen onder handen genomen. De zaak krijgt ‘een lik verf’ en de bovenwoning wordt opnieuw ingericht. Met het wildseizoen voor de deur denkt Smulders veel gasten te gaan ontvangen in Restaurant Wolfersveen.

Reageer op dit artikel