nieuws

Ethnic Foods op Horecava 2014

Restaurant

De Horecava van 2014 krijgt uitbreiding van de beurs Ethnic Foods Europe (EFE), een internationale vakbeurs op het gebied van Oriental, Arabic, Indian, Mexican en andere foodproducten uit de wereldkeuken. EFE wordt voor het eerst gelijktijdig met de Horecava in het Elicium van Amsterdam RAI georganiseerd.

Ethnic Foods op Horecava 2014

De Horecava 2014 vindt plaats van 13 tot en met 16 januari in de RAI in Amsterdam. De beurs krijgt dit jaar voor het eerst uitbreiding met EFE, Ethnic Foods Europe. Dit is een internationale beurs voor diverse wereldkeukens. Karin Lindenhovius, beursorganisator van de Horecava maakt de komst van de EFE naar Amsterdam bekend op de website van de beurs.

Verder schrijft ze: De economische ontwikkelingen in de foodservice industrie gaan uiteraard ook niet voorbij aan de Horecava. We staan dit jaar voor de uitdaging om onze gerenommeerde deelevenementen zonder een aantal vertrouwde partners te organiseren.’

Naast de EFE vindt ook de Wine Professional tegelijkertijd plaats met de Horecava. Deze wijnbeurs duurt drie dagen en vindt plaats op 13, 14 en 15 januari 2014.

Reageer op dit artikel