nieuws

Failliet De Schelp in Velp overgenomen

Restaurant

Zeldzaam Eten en Drinken in Arnhem neemt de drie failliete bedrijven van Triple Velp over. Daarmee maken Olde Dubbelink Partycatering, restaurant De Schelp en brasserie De Jonghe Enkelingh in Velp een doorstart.

Failliet De Schelp in Velp overgenomen

Volgens Carolien van Lenthe van Zeldzaam is het een mooie toevoeging. ‘De ambiance en het niveau van de restaurants passen goed bij dat van Zeldzaam. Bovendien hadden wij zelf niet de mogelijkheden voor catering vanwege de kleine keuken’, aldus Van Lenthe.

Een groot deel van het personeel kan weer aan het werk, meldt Van Lenthe. Verder wil Van Lenthe De Jonge Enkelingh nadrukkelijker profileren als gezellige brasserie en wordt De Schelp niet langer alleen een visrestaurant, maar kunnen gasten ook kiezen uit vlees-, wild- en vegetarische gerechten.

Om deze veranderingen te accentueren zal het restaurant volgens Van Lenthe een naamswijziging ondergaan. De Jonge Enkelingh was afgelopen zaterdag alweer open en De Schelp gaat woensdag weer open voor publiek.

Reageer op dit artikel