nieuws

Nederlandse kok vertrekt bij Huka Lodge

Restaurant

De Nederlander Michel Louws vertrekt per 3 oktober 2013 als chef-kok bij het luxe hotel Huka Lodge in Nieuw Zeeland.

Nederlandse kok vertrekt bij Huka Lodge

Louws werkte sinds 2009 bij het hotelbedrijf dat wereldwijd hoog aangeschreven staat. De luxe lodge is gelegen in het midden van het noordelijke eiland van Nieuw-Zeeland en staat bekend vanwege de vele beroemde gasten die er komen.

In een afscheidsmail schrijft Louws dat de laatste vier jaar voor hem plezierig zijn geweest en dat hij de komende maanden door Nieuw Zeeland gaat reizen. Vanaf mei 2014 zoekt de Nederlandse chef een nieuwe uitdaging.

Veerhuis
Voor zijn vertrek naar Nieuw Zeeland was Louws was ruim vijf jaar chef-kok in het met één Michelinster bekroonde Zeeuwse restaurant ’t Veerhuis in Wolphaartsdijk. In het verleden werkte hij ook al diverse malen in het buitenland.

Na het vertrek van Louws naar Nieuw Zeeland verloor ’t Veerhuis zijn ster. Na een verhuizing naar Goes veranderden de eigenaren de naam van het luxe restaurant. Uiteindelijk ging het bedrijf op slot ten gevolge van een faillissement.

Reageer op dit artikel