nieuws

Restaurantprijs Christophe’ en Vino e Cucina

Restaurant

Restaurant Christophe’ in Amsterdam is uitgeroepen tot Het Fijnste Franse Restaurant van Nederland 2013. De titel Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2013 is voor het Haagse Vino e Cucina. De winnaars van beide wedstrijden, een initiatief van Credits Media, zijn 16 september bekendgemaakt in Hilton Amsterdam.

Restaurantprijs Christophe’ en Vino e Cucina

Voor de titel Fijnste Franse Restaurant van Nederland 2013 waren tien restaurants genomineerd. De vakjury, bestaande uit Alain Caron, Tom Kellerhuis en Jo Simons, benoemde Christophe’ in Amsterdam tot winnaar.

Italiaans restaurant

Roberto Payer, Pieter J. Bogaers en Paul van Eijndhoven kozen uit de eveneens tien genomineerden voor de award behorende bij Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2013 voor Vino e Cucina in Den Haag. De prijzen zijn voor de derde keer uitgereikt.

Publieksprijs

Nieuw was de uitreiking van een publieksprijs door Italië Magazine. Deze werd uitgereikt aan Ristorante Italiano Da Pietro in het Gelderse Elburg.

Reageer op dit artikel