nieuws

Robert Kranenborg spreker bij uitvaart Johannes van Dam

Restaurant

Robert Kranenborg is een van de sprekers tijdens de besloten afscheidsbijeenkomst van de vorige week overleden culinair journalist Johannes van Dam. De uitvaart van Van Dam is donderdag 26 september in Amsterdam.

Robert Kranenborg spreker bij uitvaart Johannes van Dam

Kranenborg gaat tijdens de afscheidsbijeenkomst in op Van Dam’s invloed op de Nederlandse keuken. Andere sprekers tijdens de besloten afscheidsbijeenkomst in de Aula van de UvA zijn Samuel Levie van Brandt en Levie, Vic van de Reijt (uitgever van Van Dam bij Nijgh & Van Ditmar) en hoofdredacteur Barbara van Beukering van Het Parool, de krant waarvoor Van Dam schreef.

Johannes van Dam overleed woensdag 18 september 2013 op 66-jarige leeftijd. Hij was al enige tijd ernstig ziek.

Reageer op dit artikel