nieuws

Tweede zaak Michiel Deenik Vis aan de Schelde

Restaurant

Michiel Deenik van Vis aan de Schelde in Amsterdam opent een tweede restaurant. Met zijn partner Saskia wordt hij verantwoordelijk voor de exploitatie van ROAST Amsterdam in het RAI Amtrium, dat in mei 2015 wordt geopend.

Tweede zaak Michiel Deenik Vis aan de Schelde

Het RAI Amtrium is het nieuw te bouwen multifunctionele kantoor/congresgebouw met een kas voor city farming aan het Scheldeplein. Vanaf de opening in mei 2015 gaan Michiel en Saskia Deenik er rotisserieconcept ROAST Amsterdam exploiteren.

Vis en vlees

Deenik is (ook) eigenaar van het tegenover de RAI gelegen Vis aan de Schelde. ‘Het lijkt mij waanzinnig om op loopafstand van mijn huidige restaurant een nieuw concept neer te zetten’, aldus Deenik.

‘Met Vis aan de Schelde geef ik invulling aan mijn passie voor vis, met ROAST wil ik mijn culinaire aspiraties op het gebied van vlees de ruimte geven.’

Amsterdam RAI

ROAST Amsterdam is zeven dagen per week open en gaat volgens Amsterdam RAI bestaan uit ROAST Bar en ROAST Room.

‘De Bar komt op de begane grond en wordt een brasserie met de sfeer van een ambachtelijke slagerij. Op de eerste verdieping komt de Room, een luxe restaurant voor (zaken)lunch en (-)diner.

Voor de kruiden en groenten die in ROAST worden geserveerd, gaat Deenik gebruikmaken van een grote kas voor city farming. Deze wordt gerealiseerd in het RAI Amtrium.

Reageer op dit artikel