nieuws

Van der Most kondigt mobiele restauranttoren aan

Restaurant

Hennie van der Most komt met een mobiele restauranttoren. Het gaat om een demontabel restaurant waar volgens de veelzijdige horecaondernemer belangstelling voor is vanuit binnen- en buitenland.

Van der Most kondigt mobiele restauranttoren aan

Het restaurant krijgt een hoogte van 40 meter en een doorsnee van 22 meter. Volgens Van der Most wordt het restaurant niet alleen omhoog gehesen maar draait het ook langzaam in de rondte.

Komende voorjaar wordt de mobiele restauranttoren volgens De Telegraaf in gebruik genomen. Van der Most heeft dit deze week aan een groep ondernemers uit Zwolle kenbaar gemaakt.

Naast Rotterdam, Deventer en Maastricht is er ook al belangstelling voor de toren getoond uit het buitenland. ‘Deze mobiele toren kan een tijdje op dezelfde plek blijven staan, of van evenemnt naar evenement worden vervoerd’, aldus Van der Most in De Telegraaf.

Van der Most heeft zich voor de mobiele toren laten inspirerende door De Koperen Hoogte nabij Zwolle, zijn eigen horecabedrijf langs de A28 waar hij een restaurant runt in de top van een voormalige watertoren.

Reageer op dit artikel