nieuws

Verkoop inboedel failliet Zuid Zeeland Amsterdam

Restaurant

De inboedel van het in juli failliet verklaarde restaurant Zuid Zeeland van voormalig KHN-sectorvoorzitter Gijsbert Bianchi wordt verkocht. De openbare verkoop vindt vrijdag 27 september plaats in het pand aan de Herengracht in Amsterdam, zo meldt AT5.nl.

Verkoop inboedel failliet Zuid Zeeland Amsterdam

Restaurant Zuid Zeeland werd op 18-07-2013 door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard.

Gijsbert Bianchi

De eetgelegenheid was sinds 1998 in handen van Gijsbert Bianchi, die jaren actief was als sectorvoorzitter Restaurants van Koninklijke Horeca Nederland.

AT5.nl meldt dat vrijdag 27 september de openbare verkoop is. Deze vindt plaats in het pand aan de Herengracht, waarin Zuid Zeeland was gevestigd, en is volgens het artikel nodig om de schulden te kunnen betalen.

Reageer op dit artikel