nieuws

Vincent van Riet naar restaurant Bridges

Restaurant

Vincent van Riet gaat aan de slag bij restaurant Bridges van Sofitel The Grand in Amsterdam. Dat laat de voormalige maître van Ron Blaauw weten.

Vincent van Riet naar restaurant Bridges

Van Riet begint op 1 oktober als maître bij The Grand. ‘De visie van The Grand om vooruit te gaan, spreekt me erg aan. Ik krijg een leidinggevende functie en wil meehelpen om het niveau omhoog te tillen’, aldus Van Riet.

Van Riet voerde afgelopen weken met zes partijen gesprekken over zijn toekomst. ‘Na publicatie op MissetHoreca.nl over mijn vertrek bij Ron Blaauw, kreeg ik diverse telefoontjes. Met Bridges liepen al wat gesprekken door de korte lijnen als gevolg van de rol van Ron Blaauw bij The Grand’.

Van Riet was jarenlang werkzaam voor restaurant Ron Blaauw. Door de koerswijziging van Ron Blaauw afgelopen voorjaar liet Van Riet kort voor de zomervakantie weten te zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Reageer op dit artikel