nieuws

Voor tweede keer op zoek naar Leukste Restaurant

Restaurant

Restaurants kunnen zich gratis aanmelden voor de tweede editie van de wedstrijd ‘Leukste Restaurant van Nederland’. Vorig jaar december was de primeur voor De Huiskamer in Ansem. De opvolger van die eetgelegenheid wordt 26 november bekendgemaakt.

Voor tweede keer op zoek naar Leukste Restaurant

Het Leukste Restaurant van Nederland wordt gekozen door het publiek. Dat kan vanaf 16 september via de website Restaurantverkiezing.nl stemmen op de deelnemende eetgelegenheden.

Het restaurant dat de meeste stemmen verzamelt, wordt 26 november tijdens Horeca Inspiratie in Gorinchem tot winnaar gekroond.

De Huiskamer in Ansem

In december 2012 was de primeur voor De Huiskamer in Ansem, nabij Meppel, en werden ruim 82.000 stemmen uitgebracht. ‘We hebben er onder andere een interview met Evers Staat Op bij Radio 538 aan overgehouden’, aldus eigenaar Pedro Klooster.

Eind november wordt niet alleen het Leukste Restaurant van Nederland gekozen, maar zijn er ook prijzen voor de provinciewinnaars.

Pink Ribbon

De organisatie is een initiatief van Vote Company, in samenwerking met Horeca Inspiratie, OndernemersUnited en Leuk voor Jou.

Pink Ribbon is als maatschappelijk partner aan de verkiezing verbonden. Vorig jaar werd een cheque van bijna €3000 overhandigd.

Reageer op dit artikel