Wim Klerks opende afgelopen zondag zijn nieuwe zaak. Het horecabedrijf is gevestigd in een nieuw, eigentijds pand, wat na een jaar bouwen is voltooid. ‘Tussen Kaag & Braassem is een gezellige, eigentijdse brasserie met terras gelegen tussen de Kagerplassen en de Braassemermeer. De menukaart biedt voor ieder wat wils waarbij onder andere biologisch, duurzaam, streekproducten en het seizoen centraal staan’, aldus Klerks.
De kaart is onderverdeeld in classic gerechten en trendy gerechten. Klerks: ‘Met een iets spannender presentatie, bijzondere smaken en dito technieken. Ik heb een supercreatief vak en dat laat ik graag zien’.
Naast de brasserie zijn er meer mogelijkheden; het vieren van bruiloften en feesten maar ook catering, kookworkshops, bedrijfsarrangementen en in de zomermaanden het verhuren van sloepen.
Wim Klerks werkte jarenlang voor het inmiddels gesloten restaurant Les Jumeaux in Bennebroek. In die tijd maakte hij furore als wedstrijdkok. Zo won hij onder meer De Gouden Koksmuts en vertegenwoordige hij Nederland tijdens de internationale kookwedstrijd Bocuse d’Or.