Failliet Rosso 20 december weer open

Failliet Rosso 20 december weer open

Restaurant en wijnbar Rosso in Rotterdam gaat op 20 december weer open. Het bedrijf ging in september van dit jaar failliet maar maakt een doorstart. In de openingsweek staan drie tweesterrenchefs, Erik van Loo, Fred Mustert en Francois Geurds, achter de kachel van het nieuwe Rosso.

Rosso in Rotterdam ging eind september 2013 failliet. Het bedrijf aan de Van Vollenhovenstraat gaat op 20 december weer open. Eigenaar Hans Veerman heeft in goede vriend Edwin van Leeuwen een mede-eigenaar gevonden. Chef-kok is Roland Maas

'Rosso gaat vanaf 20 december weer open! Naast een ander interieur hebben wij ook een hele nieuwe menukaart met uitsluitend 'signature' gerechten van onze keukenbrigade (€9 -€15). Rosso gaat het principe van shared dining hanteren. 'We bieden keuze uit diverse kleine gerechten die in elke gewenste volgorde geserveerd worden.'

Veerman: 'We willen de komende jaren iets neerzetten op hoog niveau. Met de gerechten van de nieuwe kaart willen wij terug naar de basis.'

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.