Portfolio-i van 't Schulten Hues* gelanceerd

Portfolio-i van 't Schulten Hues* gelanceerd

Restaurant 't Schulten Hues* in Zutphen heeft samen met Crystal Park New Media de eerste Nederlandse interactieve kookbooek voor de iPad gelanceerd. Vanaf vandaag is Portfolio-i te verkrijgen in de iTune-store van Apple.

Portfolio-i is te koop via Apple voor €14,99 en is gemaakt onder supervisie van chef-kok Peter Gast van ‘t Schulten Hues*, producent Gerbrand Pot van Crystal Park New Media en redacteur Paul Scholte.

‘Met Portfolio-i maakt de lezer in beeld en geluid kennis met de dynamische wereld rondom ‘t Schulten Hues*, een wereld waarin altijd gestreefd wordt naar een optimale mix van originaliteit, kwaliteit en smaakbeleving’, aldus Gerbrand Pot.

In de 180 digitale pagina’s ‘dikke’ interactieve uitgave vindt de lezer onder meer een interactieve presentaties van de nieuwe gerechten en recepten van chefkok Peter Gast, bijzondere wijn-spijs combinaties van gastvrouwe Jacqueline van Liere, favoriete gerechten en recepten uit 10 jaar Schulten Hues*, onderscheidende fotografie van ondermeer Peter Casell en Boy van Dulmen, en verschillende videoreportages met interviews, een kijkje in de keuken en streekproducten.

In februari 2013 hebben de makers een eerste versie van het iBook met meer dan tweehonderd pagina’s ingediend bij Apple. Deze werd door Apple in eerste instantie geweigerd op basis van vermeende promotie van het restaurant. Gedurende twee maanden hebben de makers met Apple gediscussieerd en vervolgens besloten bepaalde inhoud buiten de eerste release te houden en deze later toe te voegen in de vorm van updates. Wanneer iemand Portfolio-i heeft aangeschaft wordt deze vanzelf via zijn iPad op de hoogte gehouden van updates.

Portfolio-i is direct genomineerd voor de ‘Innovation Award 2013’ van de Jeunes Restaurateurs d’ Europe (JRE). De bekendmaking vindt op maandag 15 april 2013 plaats in het Oostenrijkse Salzburg.

Bekijk deze collectie

Recepten

In deze collectie vind je recepten, samengesteld voor en door chef-koks. Van verleidelijke borrelhapjes tot smaakvolle lunchgerechten en terrasspecialiteiten. Ontdek de signatuurrecepten van gerenommeerde sterrenchefs en ontdek hun signatuurrecepturen.