Aziatisch concept Lounge 8 van start in Arnhem

Aziatisch concept Lounge 8 van start in Arnhem

In Arnhem is de tweede vestiging van Lounge 8 geopend. Nadat het 'concept' vorig jaar oktober van start ging in Eindhoven, is het sinds deze maand ook actief in de Gelderse hoofdstad. De loungelocatie huisvest in een pand aan het Velperplein waarin voorheen Wokparadijs was gevestigd.

Lounge 8 is een Aziatisch restaurant met lunch- en dinerfunctie. De locatie op het Velperplein in Arnhem telt meer dan tweehonderd zitplaatsen, die zijn verdeeld in verschillende belevingen. Er zijn Japanse kamers en vipkamers met een eigen loungegedeelte en er is een centrale lounge.

Eindhoven

De naam van het concept hangt samen met Aziatisch geloof en wetenschap. De acht staat in beide gevallen voor oneindigheid, hetgeen in de filosofie van het restaurant moet leiden tot een niveau waarbij interieur, service en eten en drinken elkaar aanvullen.

De eerste Lounge 8-vestiging opende vorig jaar oktober in de Dommelstraat in Eindhoven.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.