Nieuw restaurant in pand failliet CC's Breda

Nieuw restaurant in pand failliet CC's Breda

Er komt een nieuw restaurant in het pand van het in maart failliet verklaarde Central City's restaurant in Breda. De Griekse ondernemer Yannis Papadopoulos, in de Brabantse stad ook eigenaar van Rhodos, opent er grillrestaurant Con Fuego.

Grillrestaurant Con Fuego, in het Nederlands vertaald ‘met vuur’, gaat de plaats innemen van Central City’s restaurant (CC), zo schrijft Dichtbij.nl Breda. De deuren van de nieuwe eetgelegenheid moeten eind september openen.

Eigenaar

CC’s ging in 2009 van start, maar werd in maart dit jaar failliet verklaard. Dichtbij.nl meldt dat Yannis Papadopoulos de nieuwe eigenaar is.

Hij exploiteert aan de Veemarktstraat in Breda ook restaurant Rhodos. Zijn dochter, zoon en schoonzoon zijn ook betrokken bij de exploitatie.

Black Angus

De komende maand wordt het restaurant verbouwd en de planning is om eind september van start te gaan met Con Fuego.

In het artikel zegt de eigenaar dat de menukaart in ontwikkeling is en dat vlees van het Black Angus-rund er de basis gaat vormen.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.