Onno Kokmeijer** aan het werk voor KLM

Onno Kokmeijer** aan het werk voor KLM

Onno Kokmeijer verzorgt in oktober en november de maaltijden in de world business class op alle intercontinentale KLM-vluchten vanuit Amsterdam. De Telegraaf schrijft dat de tweesterrenchef van het Amsterdamse restaurant Ciel Bleu dit doet in het kader van het festival From Holland.

Het is voor het vierde jaar dat aan boord het ‘From Holland’-festival plaatsvindt, zo schrijft De Telegraaf in de editie van maandag 23 september.

Onno Kokmeijer is uitgekozen om in de maanden oktober en november op alle intercontinentale KLM-vluchten vanuit Amsterdam in de world business class de maaltijden te verzorgen.

Duurzaamheid

De luchtvaartmaatschappij hecht veel waarde aan duurzaamheid en is daarom samenwerkingen aangegaan met lokale leveranciers.

Onder hen De Vrije Koe, een stichting die zich inzet voor de terugkeer van de oer-Hollandse blaarkop in het Nederlandse landschap.

Jonnie Boer en Sergio Herman

KLM strikte eerder ook al de Nederlandse tweesterrenchef in buitenlandse dienst Richard Ekkebus.

Hij werd weer voorgegaan door onder andere driesterrenchefs Jonnie Boer van De Librije in Zwolle en Sergio Herman van Oud Sluis in Sluis.